Ο Δημήτρης Κονταράκης στο Marketing in Practice μιλά για τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες. Μυστικά και συμβουλές επιτυχίας

Στην εκπομπή “Marketing in Practice” στο ONE Channel που πραγματοποιήθηκε στις 14.11.23 , ο Δημήτρης Κονταράκης αποκαλύπτει κορυφαίες στρατηγικές και συμβουλές για τους νέους επαγγελματίες που επιθυμούν να διαπρέψουν στον τομέα του Digital Marketing. Στην ειδική ενότητα της εκπομπής, παρουσιάζονται βασικές τεχνικές και μέθοδοι που θα οδηγήσουν σε επιτυχία τις προσπάθειες των νέων ελεύθερων επαγγελματιών. Ας εξετάσουμε τις πιο κρίσιμες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν:

1. Βασικά Βήματα για Επιτυχία στο Digital Marketing:
Ποια είναι τα κρίσιμα πρώτα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένας νέος επαγγελματίας στον τομέα του Digital Marketing; Μάθετε πώς να θέσετε τις βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα.

2. Χρήση Διαφημιστικών Εργαλείων:
Είναι απαραίτητο να εντάξετε από την αρχή τις διαφημίσεις σε Social Media, Google Ads και τις τεχνικές SEO στη στρατηγική σας; Ανακαλύψτε τη σημασία και τον ρόλο τους στην αρχική φάση της επιχείρησής σας.

3. Η Σημασία της Ιστοσελίδας:
Πόσο σημαντικό είναι για έναν νέο επαγγελματία να διαθέτει μια επαγγελματική ιστοσελίδα; Εξερευνήστε τον ρόλο και τα οφέλη μιας καλά δομημένης ιστοσελίδας.

4. Προϋπολογισμός για Digital Marketing:
Καθορίστε ποιος πρέπει να είναι ο αρχικός προϋπολογισμός για τις δραστηριότητες Digital Marketing και πώς να τον διαχειριστείτε αποτελεσματικά.

5. Μέτρηση της Επιτυχίας του Μάρκετινγκ Πλάνου:
Μάθετε πώς να αξιολογείτε και να μετράτε την επιτυχία των marketing προσπαθειών σας. Ανακαλύψτε ποιοι δείκτες και μεθοδολογίες είναι κρίσιμοι για την αξιολόγηση της απόδοσής σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μενού