Οι αλλαγές που κάναμε απέδωσαν και η ιστοσελίδα ανέβηκε στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google και αύξησε τις πωλήσεις της επιχείρησης.

CASE STUDIES

Nanos Fireworks

H Nanos Fireworks είναι η πρώτη εταιρεία πυροτεχνημάτων στην Ελλάδα, τέταρτης γενιάς σήμερα. Κάθε show πυροτεχνημάτων ξεχωρίζει για τα μοναδικά σχέδια, την πλούσια χρωματική παλέτα και τα ειδικά εφέ.

Ο ιδιοκτήτης της κ. Παύλος Νάνος είναι βραβευμένος με 7 παγκόσμια βραβεία, (χρυσό στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων 2014-16 στην Τσεχία, το Βέλγιο, τις ΗΠΑ και πρώτη θέση στην Κίνα και τη Γερμανία 4 φορές).
Η εταιρία σχεδιάζει και κατασκευάζει τα καλύτερα πυροτεχνήματα στον κόσμο, βρίσκεται στην κορυφή των καλύτερων σκηνοθετών και παραγωγών πυροτεχνικών παραστάσεων και ειδικών εφέ παγκοσμίως και είναι η πρώτη διεθνώς στην πυρομελωδία, την τελευταία καινοτομία της πυροτεχνικής τεχνολογίας όπου η χορογραφία πυροτεχνημάτων στο κάθε δευτερόλεπτο της έκρηξης είναι απολύτως συγχρονισμένη με τη μουσική.

Κατάσταση

Η ιστοσελίδα Nanos Fireworks είχε χαμηλή επισκεψιμότητα, καθώς δεν ήταν στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google.

ΣΤΟΧΟΣ 1

Παρουσία της σελίδας της Nanos Fireworks στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google

ΣΤΟΧΟΣ 2

Αύξηση πωλήσεων

Ενέργειες

/ Αξιολόγηση ταχύτητας & περιεχομένου ιστοσελίδας

Εντοπίστηκαν θέματα στην ιστοσελίδα, τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και στην απόδοση του περιεχομένου, που την εμπόδιζαν να ανέβει στα αποτελέσματα. Καταγράφηκαν όλα και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά.

/ Ανάλυση ανταγωνισμού
/ Keywords (SEO)

Καταγράφηκε η συμπεριφορά ιστοσελίδων του ανταγωνισμού που βρίσκονταν στην πρώτη σελίδα Google και βάσει αυτής, επαναδιατυπώθηκαν όλα τα κείμενα της σελίδας, ώστε να είναι σύμφωνα με τις λέξεις-κλειδιά που το κοινό χρησιμοποιεί στις αναζητήσεις του.

Αποτελέσματα

Αυξήθηκε κατά 80% η επισκεψιμότητα της σελίδας από τις καμπάνιες Off Page Seo
Αυξήθηκαν οι πωλήσεις της εταιρίας
Η Nanos Fireworks βρίσκεται πρώτη στα αποτελέσματα της Google*

*στις αναζητήσεις:

  • πυροτεχνηματα
  • βεγγαλικα
  • πυροτεχνηματα τιμες
  • πυροτεχνηματα γαμου
  • πυροτεχνηματα μυκονος
  • fireworks greece
  • fireworks mykonos
Μενού