Σύμβουλος Digital Marketing Δημήτρης Κονταράκης |

Ημερίδα Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα του Ομίλου “Παπάγου-Πολιτεία”

Ο Όμιλος “Παπάγου-Πολιτεία” διοργανώνει ημερίδα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με θέμα: «Business Evening: 3 σύγχρονοι άξονες ανάπτυξης επιχειρήσεων και επιχειρηματιών».

Η ημερίδα θα διοργανωθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρες: 18:00-21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου-Χολαργού (Ελ. Βενιζέλου 1, Παπάγου, 156 69).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Απαραίτητη η προ-εγγραφή στην ημερίδα εδώ.

Στόχος της ημερίδας είναι η παροχή βασικών γνώσεων για την ανάπτυξη μίας επιχείρησης ή ενός ελεύθερου επαγγελματία, μέσα από 3 κύριους άξονες: ομαδικότητα/coaching – γλώσσα του σώματος – internet marketingΣκοπός είναι οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τεχνικές επικοινωνίας για μια αποτελεσματική ομάδα καθώς και τεχνικές προώθησης τόσο του εαυτού τους όσο και της επιχείρησής τους μέσω του Internet Marketing, ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις τους.

Πρόγραμμα:

18.00-18.15 Χαιρετισμοί
18.15-19.00 ΑΞΟΝΑΣ 1
Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική ομάδα;
Στέλλα Γαμβρέλλη
19.00-20.00 ΑΞΟΝΑΣ 2
Γλώσσα του σώματος: 5 τεχνικές προώθησης του εαυτού μας
Θέμης Σαρανταένας
20.00-21.00 ΑΞΟΝΑΣ 3
Internet Marketing: 5 μέθοδοι για να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας.
Δημήτρης Κονταράκης
 • Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική ομάδα;

Κάθε ομάδα ατόμων, που εργάζεται αρμονικά μαζί δημιουργεί δυνατότητες, που συνήθως τα άτομα από μόνα τους δεν μπορούν να δημιουργήσουν. Το Coaching προσφέρει στις ομάδες ένα άλλο μοντέλο συνεργασίας, ηγεσίας και ανάπτυξης, που βοηθά στην επίτευξη των δύο βασικών στόχων τους: αυτό της παραγωγής αποτελεσμάτων και αυτό της εξέλιξης της ομάδας.

Μέσα από την παρουσίαση θα μάθετε:

 • Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας αποτελεσματικής ομάδας
 • Πώς αλλάζουν οι ομάδες και οι άνθρωποι
 • Τι χρειαζόμαστε για να ηγηθούμε και να επηρεάσουμε τους άλλους
 • Πώς μπορούμε να έχουμε καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία στην ομάδα μας
 • Πώς μπορεί το Coaching να μας βοηθήσει
 • Γλώσσα του σώματος: 5 τεχνικές προώθησης του εαυτού μας

Έως και το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε σε μια συνομιλία, ή άλλη οπτική επαφή, μεταδίδεται με μη λεκτικά μηνύματα. Η γλώσσα του σώματος ενισχύει ή αποδομεί αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε. Μέσα από την ομιλία αυτή θα δούμε:

 • Ποιες είναι οι βασικές αρχές της χρήσης της Γλώσσας του Σώματος
 • Πως μπορούμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας το σώμα μας
 • Πως πρέπει να ερμηνεύουμε τις βασικές κινήσεις ενός συνομιλητή
 • Τις βασικές 2 τεχνικές για να προωθήσουμε τον εαυτό μας επιτυχημένα με τη σωστή χρήση των κινήσεών μας
 • Internet Marketing: 5 μέθοδοι για να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας.

Ενημέρωση για τις βασικές έννοιες και εκπαίδευση σχετικά με τις τεχνικές και πρακτικές Internet Marketing για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Στόχος:

 • Να εντοπίζετε τις αδυναμίες μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.
 • Να καθορίσετε στόχους και στρατηγική για μια ιστοσελίδα.
 • Να μετράτε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών Internet Marketing.

 

Προφίλ Εισηγητών

Στέλλα Γαμβρέλλη

Η Στέλλα Γαμβρέλλη είναι Δικηγόρος (LL.M. Eur., Μ.Δ.Ε.), Διαμεσολαβήτρια, πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συντονίστρια δημοσίων και ιδιωτικών Διαλόγων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και διαπιστευμένη επαγγελματίας PersonalExecutiveTeam & Leadership coach, πιστοποιημένη ως Associate Certified Coach (A.C.C.) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία International Coaching Federation (I.C.F).

Το γραφείο της λειτουργεί από το έτος 2007, προσφέροντας υπηρεσίες σε εταιρείες, οργανισμούς, ομάδες και ιδιώτες, συνθέτοντας διαφορετικές προσεγγίσεις, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους, υποστηρίζοντάς τους, ώστε να επικοινωνούν αυθεντικά, να συνεργάζονται, να συμμετέχουν, να σχεδιάζουν την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, να αναπτύσσονται στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να δημιουργούν όσα ονειρεύονται στη ζωή και την πορεία τους και να έχουν τον αντίκτυπο, που θέλουν στον κόσμο.

Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί της

Θέμης Σαρανταένας

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα επτά χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μάρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα.

Ακόμη, με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation). Είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Senior Marketing Consultant από τον ΣΕΣΜΑ (Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος).

Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice που προβάλλεται στο SBC, το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας και την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on the GO, που μεταδίδεται από τον Amagi Radio.

Δημήτρης Κονταράκης:

O Δημήτρης Κονταράκης είναι Internet Marketing Consultant (B.A Politics, MSc Marketing, Certified Google Adwords) και ιδιοκτήτης της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing (Google Partner Company). Ακόμα, σύμβουλος Internet Marketing σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με εμπειρία και εξειδίκευση σε τεχνικές SEO και στρατηγικής Internet Marketing. Έχει εκπονήσει Internet Marketing Plan για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και έχει συνεργαστεί με πολυάριθμες επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας.

Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί του μέσω:

Μενού